Introductie

(Go to   for translation)

Hallo,
Mijn naam is Mathe van den Broek en samen met mijn vrouw Yvonne hebben wij de Bull Terrier kennel Off Daikini. Ruim 25 jaar geleden zijn wij geïnfecteerd door dit ras en sindsdien zijn de gevoelens voor dit ras niet veranderd.
Onze kennel kan het best omschreven worden als een kleine kennel waarbij al onze honden en puppies in huiselijke sfeer worden opgevoed. De honden waarmee we toentertijd zijn begonnen stamden af van de beste Engelse en Nederlandse lijnen.
Door de jaren heen kunnen we zeggen dat we een zeer succesvolle eigen lijn hebben opgebouwd. Wij fokken nog steeds succesvol met de honden die direct afstammen van onze 1e generatie. Dit is iets wat zelden in de fokkerij voorkomt na zo lange tijd en uiteraard zijn wij hier trots op.

Ook staat de naam Daikini Bull Terriers voor vele hoogtepunten in de historie van de Bull Terrier en dit zelfs wereldwijd. Ondanks dat wij een kleine kennel zijn en wij met onze teven een maximum van 2 nesten doen, zijn de prestaties van de Daikini Bull Terriers in Nederland uitzonderlijk te noemen.

Op deze site zult informatie aantreffen over onze recente honden en van onze fokplannen in de nabije toekomst. Mocht u echter ook nog geïnteresseerd zijn in de honden uit het begin van onze fokperiode dan verwijs ik u naar de pagina Daikini Winners die u op deze site kunt terug vinden

Kortom, Yvonne en ik beleven nog steeds na vele jaren nog steeds veel plezier aan dit geweldige ras. Ik hoop dat u met het zelfde plezier deze site gaat bezichtigen.